Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 27. juli 2010

Amerikansk banankage

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 3. november 2009:

Endnu en opskrift tyv hugget fra nettet.


Den er super god, og jeg bruger den både til alm. kage og til muffins. Den kan varmt anbefales til begge dele. Især sat sammen med chokoladesmørcreme.

Det er den, jeg har brugt når jeg har lavet muffins, det sidste stykke tid...

Amerikansk banankage

Opskriften passer til en høj rund form på ca. 23 cm i diameter.


225 g smør
496 g sukker
4 æg
2½ dl creme fraiche
425 g mel
2 tsk bagepulver
4-6 modne bananer

Smør og sukker røres til en blød, luftig, cremet masse. Æggene tilsættes et efter et. Herefter tilsættes creme fraiche og når et er rørt godt sammen sigtes mel og bagepulver i dejen af et par gange. Til sidst vendes de moste bananer i og dejen hældes i en smurt form og bages i ovnen ved 175 grader til kagen er færdig. – Hvilket nok tager en times tid.

Kagen bliver bedst, hvis den får lov at hvile et døgn eller to inden den skal spises.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com